Retourbeleid

Voor u onze producten retourneert, lees alstublieft zorgvuldig de onderstaande informatie om eventuele misverstanden te voorkomen.

Om retouren zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we deze link gemaakt voor het retourneren van producten. Volg de instructies nauwkeurig.

Retourneer uw product hier

RETOURBELEID

 

Alomvattend retourbeleid om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gelieve de volgende richtlijnen zorgvuldig door te nemen:

 1. Retourneringsgeschiktheid:
  - Producten moeten binnen 14 dagen na de leveringsdatum worden geretourneerd.
  b. De artikel(en) moeten ongedragen, ongewassen en in hun originele staat zijn met alle labels en verpakkingen intact.
  c. Gepersonaliseerde of op maat gemaakte items komen niet in aanmerking voor retournering, tenzij er sprake is van een defect of fout van onze kant.
 2. Aanvang van Retournering:
  - Om een retournering te starten, neem alstublieft binnen het 14-daagse retourtermijn contact op met ons klantenserviceteam via e-mail of telefoon.
  b. Geef uw bestelnummer, artikel(en) die u wilt retourneren, en een korte uitleg voor de retourzending.
  c. Ons klantenserviceteam zal u begeleiden bij het retourproces, inclusief het verstrekken van een retourlabel indien van toepassing.
 3. Retourzending:
  - De klant is verantwoordelijk voor de kosten van retourzending, tenzij de retourzending te wijten is aan een defect, fout of verkeerd artikel verzonden door onze webshop.
  b. We raden aan een traceerbare verzendmethode te gebruiken om een veilige en tijdige retourzending van de product(en) te verzekeren.
  c. Indien de retourzending te wijten is aan onze fout, vergoeden wij de kosten van retourzending na ontvangst en inspectie van het geretourneerde artikel(en).
 4. Terugbetalingsproces:
  - Zodra we de geretourneerde artikel(en) ontvangen, zal ons team ze inspecteren om te garanderen dat ze voldoen aan de retourneringsgeschiktheidscriteria.
  b. Indien de geretourneerde artikel(en) worden goedgekeurd, zullen we binnen 10 werkdagen een terugbetaling verwerken naar de oorspronkelijke betaalmethode.
  c. Terugbetalingen omvatten de aankoopprijs van het artikel(en) en eventuele toepasselijke belastingen, maar niet de oorspronkelijke verzendkosten.
 5. Ruilen:
  Als u een artikel wilt omruilen voor een andere maat, kleur of stijl, volg dan alstublieft het retourproces zoals hierboven beschreven.
  b. Zodra we de geretourneerde artikel(en) ontvangen, zullen we een terugbetaling verwerken naar de oorspronkelijke betaalmethode en kunt u een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste artikel.
 6. Beschadigde of Defecte Artikelen:
  Als u een beschadigd of defect artikel ontvangt, neem dan onmiddellijk contact op met ons klantenserviceteam.
  b. We kunnen ondersteunend bewijs vragen, zoals foto's van de schade of het defect.
  c. Afhankelijk van de situatie zullen we een vervanging, reparatie of terugbetaling regelen, inclusief eventuele bijbehorende retourverzendkosten.
 7. Uitzonderingen:
  Ondergoed, zwemkleding en accessoires zoals sokken of hoeden kunnen niet worden geretourneerd vanwege hygiënische redenen, tenzij ze ongeopend en in hun originele verpakking zijn.
  b. Artikelen in de uitverkoop of als eindverkoop kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze beschadigd of defect zijn.

Let op dat dit retourbeleid onderhevig is aan de Nederlandse consumentenbeschermingswetten. We behouden ons het recht voor om dit beleid op elk moment bij te werken of te wijzigen, en eventuele veranderingen zullen worden gecommuniceerd op onze website. Als u nog verdere vragen of zorgen heeft met betrekking tot ons retourbeleid, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam voor assistentie.

Dank u voor het kiezen van onze webshop.
Wij waarderen uw steun en streven ernaar u een uitstekende winkelervaring te bieden.